Mikä sarjakuvahahmo olisit?

Elämä on välillä melkoista vuoristorataa. Toisinaan ei tiedä itkeäkö vai nauraa kompuroidessaan oman polkunsa kivikossa. Jos kaverin elämässä on samaan aikaan sujuvampi vaihe, voi mieleen hiipiä kateus Hannu Hanhen tuurista. Itse kokee olevansa enemmän Akun kaltainen, aina lyömässä nokkansa. Ja silti – aina yrittämässä uudelleen.

Kauhukuvissa työläinen saa B. Virtasen tavoin huutia joka suunnalta, eikä kotioloissakaan ole hurraamista. Jos valita saa, niin mieluiten sitä hyppäisi Mustanaamion trikoihin. Olkoon vaan hiostava naamari, saisi kuitenkin tempaista leiman harmillisten kanssaeläjien leukaan. Lisäbonuksena Mustiksen hommissa olisi komea hevonen, uskollinen koira ja näyttävä emäntä, joka luolassa odottelisi retkiltä kotiin.

Ehkä mukavinta olisi sittenkin Karvisen karvoissa. Levon ja huilaamisen välillä voisi käydä mielenvirkeydeksi Oskua tai postimiestä härnäämässä. Muumilaaksosta taas löytyisi useitakin esikuvaksi sopivia sankareita.

Millä hahmolla itseään ilmentäisi vapaat kädet saadessaan? Minkä hahmon muut sinussa näkevät? Jos elämä on ihmisen parasta aikaa, pitäisikö roolissaan viihtyä? Suunnitteletko Sinä sarjiksesi seuraavia strippejä vai odotatko, mitä muut elämääsi piirtävät?

Jätä kommentti