Toiminta

Kutomo

Yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita vaikka suunnittelemaan ja tekemään omannäköisen maton. Aikaisempaa kokemusta kutomisesta/käsitöistä ei tarvita, muut kutojat opastavat ja ohjaaja on paikalla maanantaisin/sovittaessa.

Kutomossa voi tehdä monenlaisia tekstiilitöitä eri tekniikoin. Tule kutomaan itsellesi matto, poppanaliina, huivi, ryijy, shaali, tilkkumatto… Kutomossa on käytössä yhdeksät kangaspuut. Loimesta veloitetaan kulutuksen mukaan. Kutojat tuovat yleensä kuteet mukanaan, mutta jotakin löytyy myös kudevarastosta.

avoinna ma-pe 9-15


EU-ruokakassi

EU:n ruoka-apukassien jako on tällä erää loppunut. Jatketaan taas syksyllä, kun seuraava kuorma saapuu.

Yhdistyksen sisäpihalta löytyy EU-ruokakassinjako. Kassi sisältää vehnä- ja sämpyläjauhoja, puurohiutaleita ja mysliä, hapankorppua, maitojauhetta, lihasäilykettä, hernekeittoa, keksejä, perunasosejauhetta ja makaronia. Tuotteet säilyvät ilman jääkaappia. Kuka vain on tervetullut hakemaan ruokakassin.


Tuoremehuasema

Mehuasema aukeaa to 13.8. Varaa oma puristusaika numerosta 044 797 5613. FB-sivumme on Porin tuoremehuasema. Minimi puristettava omenamäärä on 30kg.

Hinnasto: pastöroimaton 0,60€/kg ja pastöroitu 0,80€/kg. Pistämme mehun hanapakkauksiin. Jos mehun haluaa omiin pulloihin, asiasta on etukäteen erikseen sovittava mehuaseman henkilökunnan kanssa ja hinta on 1,00€/kg (pastöroitu).

Meillä on myynnissä edullisesti erikokoisia hanapakkauksia, esimerkiksi käteviä kolmen litran pakkauksia, 1,50€/kpl.

Uutena palveluna autottomille mahdollisuus kuljetukseen: omenat haetaan ja mehut palautetaan. Kysy toimistosta lisätietoa.

Otamme mielellämme vastaan omenalahjoituksia.


Ompelimo

Ammattitaitoinen ompelijamme hoitaa vaatteiden korjausompelut, esimerkiksi vetoketjujen vaihdot tai housunpunttien lyhennykset edullisesti. Myös verhojen lyhennykset ja vastaavat ompelutyöt onnistuvat.

Muistathan: vaatteet tuodaan ompelimoon pestyinä.

avoinna ti, ke ja to 10-13


Kirpputori

Kirpputorilta voi tehdä löytöjä erittäin edullisin hinnoin: muun muassa hyväkuntoisia vaatteita, tekstiilejä, erilaisista kodintarvikkeita, astioita ja koruja.

Otamme lahjoituksina vastaan vaatteita ja kodintavaroita. Tilanpuutteen vuoksi otamme vastaan harkiten myös huonekaluja, soita ja kysy.

pop up pihakirppis klo 10-14, jos sää sallii – KIRPPIKSEN AUKIOLOPÄIVÄT ILMOITETAAN VIIKOTTAIN FACEBOOKISSA

jos sää ei ole sopiva pihakirppikselle, perinteinen kirpputori palvelee (sillä ehdolla ettei työntekijä ole varattu pukuvuokraamossa)


Pukuvuokraamo

Pukuvuokraamosta voit vuokrata erilaisia asuja miesten ja naisten juhlapuvuista Porin Teatterilta saatuihin hahmoasusteisiin. Valikoimissa muun muassa laaja valikoima erilaisia tummia pukuja, frakkeja, muita juhlapukuja, hahmoasusteita, peruukkeja, hattuja, kenkiä ja laukkuja. Pukuvuokraamolla on omat FB-sivut Pukuvuokraamo PST ry.

Vaatteiden lainausaika on viisi päivää.

avoinna ma-pe 9-15 AJANVARAUKSELLA – varaa aika numerosta 044 756 7181


Lounasruokala Malmis

aukeaa ma 10.8.

Yhdistyksen sisäpihalla toimivaan lounasruokalaan voit tulla syömään maittavaa kotiruokaa joka viikko vaihtuvalla ruokalistalla. Lounas sisältää salaatin, leivän ja levitteen, ruokajuoman sekä jälkiruoan keittopäivinä. Viikon ruokalistan löydät etusivulta tai FB-sivuiltamme.

Ruokalipun hinta on jäsenille 4€/ei-jäsenille 7€/lapset alle 12v. 2€.

avoinna ma-pe 11-13

lounaslistan lyhenteet:

L laktoositon – M maidoton – G gluteeniton – S sianlihaton – VE vegaani

Lounasruokala Malmiksen ruokaliput uudistuvat. Kannattaa käyttää viimeksi voimassa olleet liput mahdollisimman pian. Ovat voimassa vuoden loppuun.

(käytöstä poistuvat lipukkeet: vihreä & keltainen/jäsen, punainen/ei-jäsen ja valkoinen/lapsi)


Koulujen ylijäämäruoan jako

tauolla koulujen kesäloman aikana – koulut alkavat to 13.8.

Porin Seudun Työttömät hakee kouluista ylijäänyttä ruokaa. Kouluruokaa voi tulla hakemaan kuka tahansa. Vuoronumeroita jaetaan klo 11.00 alkaen. Ota mukaan oma puhdas astia. Ruokaa odotellessasi voit juoda edulliset kahvit ja seurustella muiden asiakkaiden kanssa, lukea päivän lehden tai vaikka pelata seurapelejä.