Toiminta

Kutomo

Yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita vaikka suunnittelemaan ja tekemään omannäköisen maton. Aikaisempaa kokemusta kutomisesta/käsitöistä ei tarvita, muut kutojat opastavat ja ohjaaja on paikalla maanantaisin/sovittaessa.

Kutomossa voi tehdä monenlaisia tekstiilitöitä eri tekniikoin. Tule kutomaan itsellesi matto, poppanaliina, huivi, ryijy, shaali, tilkkumatto… Kutomossa on käytössä yhdeksät kangaspuut. Loimesta veloitetaan kulutuksen mukaan. Kutojat tuovat yleensä kuteet mukanaan, mutta jotakin löytyy myös kudevarastosta.

avoinna ma-pe 9-15


EU-ruokakassi

Yhdistyksen sisäpihalta löytyy EU-ruokakassinjako. Kassi sisältää vehnä- ja sämpyläjauhoja, puurohiutaleita ja mysliä, hapankorppua, maitojauhetta, lihasäilykettä, hernekeittoa, keksejä, perunasosejauhetta ja makaronia. Tuotteet säilyvät ilman jääkaappia. Kuka vain on tervetullut hakemaan ruokakassin.

EU:n ruoka-apukassien jako  jatkuu. Seuraava ajankohta on ke 8.7. klo 13-14.

Vain yksi hakija per perhekunta. Noudattakaa annettuja ohjeita ja muistakaa parin metrin turvaväli muihin. Kassin sisältöön ei voi vaikuttaa, eikä tuotteita voi vaihtaa. Myös lihaton vaihtoehto.


Tuoremehuasema

Tuoremehuaseman aukeamisesta tiedotetaan yhdistyksen sekä mehuaseman FB-sivuilla Porin tuoremehuasema. Asema aukeaa syksyisin omenasadon mukaan. Voit puhelimitse varata puristusajan, tuoda omenat ja me teemme niistä omenamehua.

Meillä on myynnissä edullisesti käteviä kolmen litran hanapakkauksia.


Ompelimo

Ammattitaitoinen ompelijamme hoitaa vaatteiden korjausompelut, esimerkiksi vetoketjujen vaihdot tai housunpunttien lyhennykset edullisesti. Myös verhojen lyhennykset ja vastaavat ompelutyöt onnistuvat.

Muistathan: vaatteet tuodaan ompelimoon pestyinä.

avoinna ti, ke ja to 9-13

ompelija paikalla seuraavan kerran ti 7.7.


Kirpputori

Kirpputorilta voi tehdä löytöjä erittäin edullisin hinnoin: muun muassa hyväkuntoisia vaatteita, tekstiilejä, erilaisista kodintarvikkeita, astioita ja koruja.

Otamme lahjoituksina vastaan vaatteita ja kodintavaroita.

avoinna ma-pe 9-15

pop up pihakirppis ma-pe klo 10-14, jos sää sallii

jos sää ei ole sopiva pihakirppikselle, perinteinen kirpputori palvelee (sillä ehdolla ettei työntekijä ole varattu pukuvuokraamossa)


Pukuvuokraamo

Pukuvuokraamosta voit vuokrata erilaisia asuja miesten ja naisten juhlapuvuista Porin Teatterilta saatuihin hahmoasusteisiin. Valikoimissa muun muassa laaja valikoima erilaisia tummia pukuja, frakkeja, muita juhlapukuja, hahmoasusteita, peruukkeja, hattuja, kenkiä ja laukkuja. Pukuvuokraamolla on omat FB-sivut Pukuvuokraamo PST ry.

Vaatteiden lainausaika on viisi päivää.

avoinna ma-pe 9-15 AJANVARAUKSELLA – varaa aika numerosta 044 756 7181


Lounasruokala Malmis

Yhdistyksen sisäpihalla toimivaan lounasruokalaan voit tulla syömään maittavaa kotiruokaa joka viikko vaihtuvalla ruokalistalla. Lounas sisältää salaatin, leivän ja levitteen, ruokajuoman sekä jälkiruoan. Viikon ruokalistan löydät etusivulta tai FB-sivuiltamme.

Ruokalipun hinta on jäsenille 4€/ei-jäsenille 6€.

avoinna ma-pe 11-13

suljettu toistaiseksi


Koulujen ylijäämäruoan jako

Porin Seudun Työttömät hakee kouluista ylijäänyttä ruokaa. Kouluruokaa voi tulla hakemaan kuka tahansa. Vuoronumeroita jaetaan klo 11.00 alkaen. Ota mukaan oma puhdas astia. Ruokaa odotellessasi voit juoda edulliset kahvit ja seurustella muiden asiakkaiden kanssa, lukea päivän lehden tai vaikka pelata biljardia/muita seurapelejä.

Jaamme koulujen ylijäämäruokaa koulujen kesäloman alkamiseen saakka, siis pe 29.5. Ruokaa jaetaan, jos sitä saadaan, pihassa klo 13 alkaen. Annostelemme sen valmiiksi rasioihin, jotka yhdistys lahjoittaa. Hakijat eivät pääse sisätiloihin. Muistattehan pitää turvavälin muihin ja ettehän tule sairaana paikalle.