Toiminta

Kutomo

Yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita kutomaan itselleen. Aikaisempaa kokemusta kutomisesta/käsitöistä ei tarvita, muut kutojat opastavat ja ohjaaja on paikalla maanantaisin/sovittaessa.

Kutomossa voi tehdä monenlaisia tekstiilitöitä eri tekniikoin. Tule kutomaan itsellesi matto, poppanaliina, huivi, ryijy, shaali, tilkkumatto… Kutomossa on käytössä yhdeksät kangaspuut. Loimesta veloitetaan kulutuksen mukaan. Kutojat voivat tuoda kuteet mukanaan, mutta paljon materiaalia löytyy myös kudevarastosta.

Avoinna ma-pe 9-15


EU-ruokakassi

HUOM! EU:n ruoka-apu jako tauolla, ilmoitamme jatkosta välittömästi tiedon saatuamme.

Yhdistyksen sisäpihalta löytyy EU-ruokakassinjako. Kassi sisältää vehnä- ja sämpyläjauhoja, puurohiutaleita ja mysliä, hapankorppua, maitojauhetta, lihasäilykettä, hernekeittoa, keksejä, perunasosejauhetta ja makaronia. Tuotteet säilyvät ilman jääkaappia. Kuka vain on tervetullut hakemaan ruokakassin. Kassin sisältöön ei voi vaikuttaa/myös lihaton vaihtoehto. Vain yksi hakija/talous. Tulethan paikalle vain terveenä!


Tuoremehuasema

Kiitos kaikille! Puristellaan taas syksyllä 2022.

Varaa oma puristusaika numerosta 044 797 5613. FB-sivumme on Porin tuoremehuasema. Minimi puristettava omenamäärä on 30kg.

Hinnasto: pastöroimaton 0,60€/kg ja pastöroitu 0,80€/kg. Pistämme mehun hanapakkauksiin. Jos mehun haluaa omiin pulloihin, asiasta on etukäteen erikseen sovittava mehuaseman henkilökunnan kanssa ja hinta on 1,00€/kg (pastöroitu).

Meillä on myynnissä edullisesti hanapakkauksia,  kätevä kolmen litran pakkaus maksaa 1,50€/kpl.

Palveluna autottomille mahdollisuus kuljetukseen: omenat haetaan ja mehut palautetaan. Kysy toimistosta lisätietoa.

Otamme mielellämme vastaan omenalahjoituksia.

Facebook: Porin tuoremehuasema


Ompelimo

Ammattitaitoinen ompelijamme hoitaa vaatteiden korjausompelut, esimerkiksi vetoketjujen vaihdot tai housunpunttien lyhennykset edullisesti. Myös verhojen lyhennykset ja vastaavat ompelutyöt onnistuvat.

Muistathan: vaatteet tuodaan ompelimoon pestyinä.

avoinna ti, ke ja to 10-13


Kirpputori

Kirppari Mikis

Kirpputorilta voi tehdä löytöjä erittäin edullisin hinnoin: muun muassa vaatteita, kenkiä, laukkuja, tekstiilejä, astioita, koruja, valaisimia, mattoja, huonekaluja, peilejä, tauluja, lautapelejä, levyjä, kirjoja…

Otamme lahjoituksina vastaan kaikenlaista ehjää ja puhdasta eli myyntikelpoista vaate- ja kodintavaraa, panssarivaunuista nuppineuloihin ja kaikkea siltä väliltä. Saatava tuotto menee lyhentämättömänä toimintamme kautta vähävaraisten hyväksi.

Otamme vastaan myös huonekaluja, soita ja kysy.

Tervetuloa ostoksille!

Kirpputori  avoinna ma-pe klo 10-15

HUOM! Kirpputori on auki myös lauantait 19.3., 23.4. ja 21.5 klo 10-14.

Facebook: Kirppari Mikis


Pukuvuokraamo

Pukuvuokraamosta voit vuokrata erilaisia asuja miesten ja naisten juhlapuvuista Porin Teatterilta saatuihin hahmoasusteisiin. Valikoimissa muun muassa laaja valikoima erilaisia tummia pukuja, frakkeja, muita juhlapukuja, hahmoasusteita, peruukkeja, hattuja, kenkiä ja laukkuja. Pukuvuokraamolla on omat FB-sivut Pukuvuokraamo PST ry.

Vaatteiden lainausaika on viisi päivää.

avoinna ma-pe 9-15 AJANVARAUKSELLA – varaa aika numerosta 044 797 5613

 


Lounasruokala Malmis

HUOM!  Malmis suljettu. 

Yhdistyksen sisäpihalla toimivaan lounasruokalaan voit tulla syömään maittavaa kotiruokaa joka viikko vaihtuvalla ruokalistalla. Lounas sisältää salaatin, leivän ja levitteen, ruokajuoman sekä jälkiruoan keittopäivinä. Viikon ruokalistan löydät etusivulta tai FB-sivuiltamme.

Ruokalipun hinta on jäsenille 4€/ei-jäsenille 7€/lapset alle 12v. 2€.

avoinna ma-pe 11-12.30

Malmikselle voit tulla lounaalle myös Yhteisen keittiön lounassetelillä.


Ruoka-apu

Koulujen ylijäämäruoka

Porin Seudun Työttömät hakee kouluista ylijäänyttä ruokaa. Kouluruokaa voi tulla hakemaan kuka tahansa. Vuoronumerot arvotaan ULKONA klo 12.30. Ota mukaan oma puhdas astia. Ruokaa odotellessasi voit juoda edulliset kahvit ja seurustella muiden asiakkaiden kanssa, lukea päivän lehden tai vaikka pelata seurapelejä. Rasian voi myös ostaa toimistosta, 0,50€/kpl.

Kauppojen hävikkiruoka

Kaupoista haetaan heiltä jäänyttä hävikkiruokaa. Hävikkiruokaa voi tulla hakemaan kuka tahansa. Hävikkiä jaetaan ma, ke ja pe klo.10:00 alkaen.