Toiminta

Kutomo

HUOM! Kutomossa on tällä hetkellä meneillään remontti. Kudotaan taas ahkerasti, kunhan remontti valmistuu.

Yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita kutomaan itselleen. Aikaisempaa kokemusta kutomisesta/käsitöistä ei tarvita, muut kutojat opastavat ja ohjaaja on paikalla maanantaisin/sovittaessa.

Kutomossa voi tehdä monenlaisia tekstiilitöitä eri tekniikoin. Tule kutomaan itsellesi matto, poppanaliina, huivi, ryijy, shaali, tilkkumatto… Kutomossa on käytössä yhdeksät kangaspuut. Loimesta veloitetaan kulutuksen mukaan. Kutojat voivat tuoda kuteet mukanaan, mutta paljon materiaalia löytyy myös kudevarastosta.

Avoinna ma-pe 9-15


EU-ruoka-apu

HUOM! EU:n ruoka-apu jako tauolla, ilmoitamme jatkosta välittömästi tiedon saatuamme.

 


Tuoremehuasema

Mehuaseman tilat ja laitteisto on laitettu kuntoon ja koepuristus on tehty. Varsinainen toiminta alkoi keskiviikkona 23.8.2023.

Varaa oma puristusaika numerosta 044 797 5613 tai yhdistyksen toimistosta.

Minimi puristettava omenamäärä on 30kg.

Mielellämme pastöroimme kaiken omenamehun. Hinta: pastöroitu 0,80€/omenakilo ja pastöroimaton 0,60€/omenakilo.

 Pistämme mehun käteviin kolmen litran hanapakkauksiin. Pakkauksen hinta on 2€/kpl. Omat pullot ovat omalla vastuulla. Jos mehun haluaa omiin pulloihin, asiasta on etukäteen erikseen sovittava mehuaseman henkilökunnan kanssa ja hinta on 1,00€/omenakilo (pastöroitu).

Palveluna autottomille mahdollisuus kuljetukseen: omenat haetaan ja mehut palautetaan. Kysy toimistosta lisätietoa.

Otamme mielellämme vastaan omenalahjoituksia!

P.S. Olisiko sinulla halukkuutta teettää marjamehua? Harkitsemme marjoille tarkoitetun mehupuristimen hankintaa.

Facebook: Porin tuoremehuasema


Ompelimo

 

HUOM! Toistaiseksi suljettu!


Kirpputori

 

Kirppari Mikis

Kirpputorilta voi tehdä löytöjä erittäin edullisin hinnoin: muun muassa vaatteita, kenkiä, laukkuja, tekstiilejä, astioita, koruja, valaisimia, mattoja, huonekaluja, peilejä, tauluja, lautapelejä, levyjä, kirjoja…

Otamme lahjoituksina vastaan kaikenlaista ehjää ja puhdasta eli myyntikelpoista vaate- ja kodintavaraa, panssarivaunuista nuppineuloihin ja kaikkea siltä väliltä. Saatava tuotto menee lyhentämättömänä toimintamme kautta vähävaraisten hyväksi.

Otamme vastaan myös huonekaluja, soita ja kysy.

Tervetuloa ostoksille! Opiskelijakortilla saat alennusta!

Kirpputori avoinna ma-pe klo 10-15

Minimikis

Kesäkirppis (säävaraus)

Divari avoinna ma-pe klo 10-15

Facebook: Kirppari Mikis


Pukuvuokraamo

Pukuvuokraamosta voit vuokrata erilaisia asuja miesten ja naisten juhlapuvuista Porin Teatterilta saatuihin hahmoasusteisiin. Valikoimissa muun muassa laaja valikoima erilaisia tummia pukuja, frakkeja, muita juhlapukuja, hahmoasusteita, peruukkeja, hattuja, kenkiä ja laukkuja. Pukuvuokraamolla on omat FB-sivut Pukuvuokraamo PST ry.

Vaatteiden lainausaika on viisi päivää.

avoinna ma-pe 10-14

 


Lounasruokala Malmis

HUOM!  Malmis suljettu. 

 

 


Ruoka-apu

Koulujen ylijäämäruokaPorin Seudun Työttömät hakee kouluista ylijäänyttä ruokaa. Kouluruokaa voi tulla hakemaan kuka tahansa.  Ota mukaan oma puhdas astia. Ruokaa odotellessasi voit juoda edulliset kahvit ja seurustella muiden asiakkaiden kanssa, lukea päivän lehden tai vaikka pelata seurapelejä. Rasian voi myös ostaa toimistosta, 0,50€/kpl.

Kauppojen hävikkiruoka

Kaupoista haetaan heiltä jäänyttä hävikkiruokaa. Hävikkiruokaa voi tulla hakemaan kuka tahansa. Hävikkiä jaetaan ma, ke ja pe klo 10.00 alkaen.