Toiminta

Kutomo

Yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita vaikka suunnittelemaan ja tekemään omannäköisen maton. Aikaisempaa kokemusta kutomisesta/käsitöistä ei tarvita, muut kutojat opastavat ja ohjaaja on paikalla maanantaisin/sovittaessa.

Kutomossa voi tehdä monenlaisia tekstiilitöitä eri tekniikoin. Tule kutomaan itsellesi matto, poppanaliina, huivi, ryijy, shaali, tilkkumatto… Kutomossa on käytössä yhdeksät kangaspuut. Loimesta veloitetaan kulutuksen mukaan. Kutojat tuovat yleensä kuteet mukanaan, mutta jotakin löytyy myös kudevarastosta.

avoinna ma-pe 9-15

suljettu toistaiseksi


EU-ruokakassi

Yhdistyksen sisäpihalta löytyy EU-ruokakassinjako. Kassin voi hakea kerran viikossa. Se sisältää vehnä- tai sämpyläjauhoja, kaura- tai aamiaishiutaleita, makaronia, hapankorppua, maitojauhetta, perunasosepussin, hernekeittoa, sika-nauta -säilykettä. Tuotteet säilyvät ilman jääkaappia. Kuka vain on tervetullut hakemaan ruokakassin.

ruokakasseja ei ole jaossa tällä hetkellä


Tuoremehuasema

Tuoremehuaseman aukeamisesta tiedotetaan yhdistyksen sekä mehuaseman FB-sivuilla Porin tuoremehuasema. Asema aukeaa syksyisin omenasadon mukaan. Voit puhelimitse varata puristusajan, tuoda omenat ja me teemme niistä omenamehua.

Meillä on myynnissä edullisesti käteviä kolmen litran hanapakkauksia.


Ompelimo

Ammattitaitoinen ompelijamme hoitaa vaatteiden korjausompelut, esimerkiksi vetoketjujen vaihdot tai housunpunttien lyhennykset edullisesti. Myös verhojen lyhennykset ja vastaavat ompelutyöt onnistuvat.

Muistathan: vaatteet tuodaan ompelimoon pestyinä.

suljettu toistaiseksi


Kirpputori

Kirpputorilta voi tehdä löytöjä erittäin edullisin hinnoin: muun muassa hyväkuntoisia vaatteita, tekstiilejä, erilaisista kodintarvikkeita, astioita ja koruja.

Otamme lahjoituksina vastaan vaatteita ja kodintavaroita.

avoinna ma-pe 9-15

suljettu toistaiseksi


Pukuvuokraamo

Pukuvuokraamosta voit vuokrata erilaisia asuja miesten ja naisten juhlapuvuista Porin Teatterilta saatuihin hahmoasusteisiin. Valikoimissa muun muassa laaja valikoima erilaisia tummia pukuja, frakkeja, muita juhlapukuja, hahmoasusteita, peruukkeja, hattuja, kenkiä ja laukkuja. Pukuvuokraamolla on omat FB-sivut Pukuvuokraamo PST ry.

Vaatteiden lainausaika on viisi päivää.

avoinna ma-pe 9-15

suljettu toistaiseksi


Lounasruokala Malmis

Yhdistyksen sisäpihalla toimivaan lounasruokalaan voit tulla syömään maittavaa kotiruokaa joka viikko vaihtuvalla ruokalistalla. Lounas sisältää salaatin, leivän ja levitteen, ruokajuoman sekä jälkiruoan. Viikon ruokalistan löydät etusivulta tai FB-sivuiltamme.

Ruokalipun hinta on jäsenille 4€/ei-jäsenille 6€.

avoinna ma-pe 11-13

suljettu toistaiseksi


Koulujen ylijäämäruoan jako

Porin Seudun Työttömät hakee kouluista ylijäänyttä ruokaa. Kouluruokaa voi tulla hakemaan kuka tahansa. Vuoronumeroita jaetaan klo 11.00 alkaen. Ota mukaan oma puhdas astia. Ruokaa odotellessasi voit juoda edulliset kahvit ja seurustella muiden asiakkaiden kanssa, lukea päivän lehden tai vaikka pelata biljardia/muita seurapelejä.

ylijäämäruokaa ei ole jaossa tällä hetkellä