Aktiivipajat

Porin Seudun Työttömät ja Leader Karhuseudun Ahkerasti yhdessä -ESR-hanke järjestävät touko-kesäkuussa työllistymistä edistävää toimintaa, johon osallistumalla työttömän työnhakijan on mahdollisuus kerryttää aktiivisuusehtoa. Työpajoja järjestetään 8.5.-13.6. keskiviikkoisin ja torstaisin alkaen kello 9 ja 11. Työpajoissa käsitellään eri teemoja työnhakuun ja työelämäosaamiseen liittyen. Osallistujat voivat vapaasti osallistua haluamiinsa työpajoihin ja he saavat jokaisesta osallistumispäivästä todistuksen, jolla aktiivisuusehdon täyttymistä voi todentaa.

Aktiivisuusehdon voi täyttää osallistumalla vähintään viiteen teemapajaan viitenä eri päivänä tarkastelujaksolla (65 maksupäivää). Aktiivipajaan osallistuminen kerryttää aktiivisuusehtoa 1.4. tai sen jälkeen alkaneilla aktiivisuuden tarkastelujaksoilla.

Työpajat järjestetään Porin Seudun Työttömien toimintakeskuksessa osoitteessa Mikonkatu 21. Työpajoihin on ilmoittautuduttava edellisenä päivänä kello 15 mennessä. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Jätä kommentti