Toiminta

Kutomo

Yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita esim. suunnittelemaan ja tekemään omanlaisensa, uniikin maton. Aikaisempaa kokemusta käsitöistä ei tarvita, muut kutojat opastavat kyllä ja ammattitaitoinen ohjaaja paikalla maanantaisin.

Kutomossa voi tehdä monenlaisia, erilaisia tekstiilitöitä eri menetelmin. Tule tekemään itsellesi matto, pöytäliina, huivi, ryijy tai vaikka shaali. Kutomossa käytössä 9 kangaspuuta. Loimesta veloitetaan kulutuksen mukaan, ja kutojat tuovat tarvitsemansa kuteet mukanaan.

Avoinna ma-pe 9.00-15.00.


EU -ruokakassi

Yhdistyksen sisäpihalta löytyy EU -ruokakassinjako. Kassin voi hakea kerran viikossa, se sisältää vehnä- tai sämpyläjauhoja, kaura- tai aamiaishiutaleita, makaronia, hapankorppuja, maitojauhetta, valmispastapussin, hernekeittoa, sika-nauta -valmistetta. Tuotteet säilyvät ilman jääkaappia. Kuka vain on tervetullut hakemaan ruokakassin.

Ma-ti 9-13


Tuoremehuasema

Tuoremehuaseman aukeamisesta tiedotetaan FB-sivuillamme. Aukeaa syksyisin sadon mukaan. Tuoremehuasemalle voit tuoda esim. Omenasi ja teemme niistä omenamehua.

Voit myös pastöroida mehusi itse, tai voimme tehdä sen puolestasi. Pastöroimisessa itse mukana oleminen tulee tietysti edullisemmaksi. 3:n litran hanapakkauksia myynnissä talon puolesta.


Ompelimo

Ammattitaitoinen ompelijamme hoitaa vaatteiden korjaustyöt edullisesti. Ompelimo hoitaa esim. Vetoketjujen vaihdot tai housujen/verhojen lyhennykset edullisin hinnoin. Vaatteet tuodaan ompelimoon pestyinä.

Suljettu toistaiseksi.


Kirpputori

Kirpputorilta voit tehdä löytöjä erittäin edullisin hinnoin mm. Hyväkuntoisista vaatteista, tekstiileistä, erilaisista kodintarvikkeista, astioista, koruista ja muista sekalaisista esineistä.

Otamme lahjoituksina vastaan ylimääräiset erilaiset vaatteet/tavarat.

Avoinna: ma-pe 9-15


Pukuvuokraamo

Pukuvuokraamosta voit vuokrata erilaisia asuja miesten ja naisten juhlapuvuista mm. Porin Teatterilta saatuihin hahmoasusteisiin. Valikoimissa mm.: Laaja valikoima erilaisia tummia pukuja, frakkeja, muita juhlapukuja, hahmoasusteita, peruukkeja, hattuja, kenkiä ja laukkuja.

Vaatteiden lainausaika 5 päivää.

Avoinna: ma-pe 9-15


Lounasruokala Malmis

Yhdistyksen sisäpihalla toimivaan lounasruokalaan voit tulla syömään maittavaa kotiruokaa, joka viikko vaihtuvalla ruokalistalla. Lounas sisältää salaatin, leivän, ruokajuoman sekä jälkiruoan. Viikon ruokalistan löydät etusivulta tai FB -sivuiltamme.

Yhdistyksen jäsenille 4€, muille 6€.

Avoinna ma-pe 11.00-13.00


Koulujen ylijäämäruoan jako

Porin seudun työttömät hakee kouluista ylijääneen ruoan. Kouluruokaa voi tulla hakemaan kuka tahansa. Ruoka jaetaan vuoronumerojonotuksella, vuoronumeroita jaetaan klo 11.00 alkaen. Ruokaa odotellessasi voit esimerkiksi juoda edulliset kahvit ja seurustella muiden asiakkaiden kanssa, lukea päivän lehden, tai vaikka pelata biljardia/muita seurapelejä.